ニュースリリース

【ワークショップ】International Workshop on Clean Energy Development in Asian Cities

Past Events

ワークショップInternational Workshop on Clean Energy Development in Asian Citiesの開催

(Learning From Real Cases)

日時:平成29年2月22日(水)10:00~17:50

場所:京都大学宇治キャンパス エネルギー理工学研究所 本館セミナー室1(N-503E)

How clean energy planning contributes to urban resilience and sustainability?
Which initiatives are most promising? What are their policy implications?
What is the rule of local governments in deploying clean energy policies in cities?

Objective: To enable a sufficient amount of dialogue between scientists and policy‐makers for the specific case studies which may lead to the definition of new collaboration projects on clean energy development in Asian cities.

※プログラム等の詳細につきましては、PDFファイルをご参照ください
pdficon_small.jpgAgewnda -workshop2nd.pdf

ニュースリリース

月別のニュースリリース